02. 05. 2019.

Dan otvorenih vrata Ureda za međunarodnu suradnju

Dragi studentice i studenti,

povodnom obilježavanja Dana Europe na našem Veleučilištu te kao najava objave natječaja za dodjelu financijske potpore za Erasmus+ mobilnost studenata u svrhu studija i / ili stručne prakse srdačno vas pozivamo na Dan otvorenih vrata Ureda za međunarodnu suradnju koji će se održati u četvrtak 9. svibnja 2019. godine.

Zbog povećanog interesa ove će se godine info dan odvijati tijekom cijeloga dana, a uključit će mogućnost individualnih i grupnih savjetovanja u Uredu za međunarodnu suradnju te info predavanje na kojemu možete saznati sve o postupku prijave, postupku priznavanja ECTS bodova, čuti iskustva prethodnih sudionika te nazočiti predstavljanju promotivnog videa o sudjelovanju naše ustanove u programu Erasmus+ u kojemu su sudjelovali naši sadašnji i završeni studenti, kao i naši studenti gosti iz partnerskih ustanova iz inozemstva!

Program Erasmus+ info dana 9. 5. 2019.:

9:00 - 13:00 - period otvorenih vrata Ureda za međunarodnu suradnju (Ured za međunarodnu suradnju, K7, A. B. Šimića 1, potkrovlje)

15:30 - 16:30 - Erasmus+ info predavanje i predstavljanje promotivnog videa Veleučilišta o mogućnostima koje nudi program Erasmus+ (dvorana 4, A. B. Šimića 1, 1. kat)

17:00 - 19:00 - period otvorenih vrata Ureda za međunarodnu suradnju (Ured za međunarodnu suradnju, K7, A. B. Šimića 1, potkrovlje)

 

Veselimo se vašem dolasku! grin

Vaš Ured za međunarodnu suradnju

  Aktualne vijesti - Sve