29. 11. 2019.

Održan 1. simpozij Veleučilišta u Bjelovaru “Izazovi u sestrinstvu – Pacijent prije svega”

Veleučilište u Bjelovaru obilježilo je 10 godina rada Prediplomskog stručnog studija Sestrinstvo. Povodom obljetnice organiziran je simpozij koji je održan 22.studenog 2019. pod nazivom Izazovi u sestrinstvu – Pacijent prije svega. Program je održan u Kulturnom i multimedijskom centru Bjelovar, a na simpoziju sudjelovali su stručnjaci iz Litve, Slovenije i Hrvatske.
Pozvana predavanja održali su: prof. prim. dr. sc. Dubravko Habek, dr. med., doc. dr. sc. Sonja Kalauz, prof., doc. dr. sc. Zrinka Puharić, prof. v. š. dekanica Veleučilišta u Bjelovaru, Ana Ljubas, mag.med.techn, pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo KBC Rebro, Sanja Piškor, dipl. med. techn. pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo KB Dubrava, Marija Orlić-Šumić, mag. med. techn., menadžer spec. i dr. sc. Želimir Bertić , mag.med.techn. 
Zanimljivim stručnim predavanjima obuhvaćena su sva područja od izuzetne važnosti za sestrinstvo, a osim stručnog i znanstvenog karaktera simpozij je imao humanitarnu notu, jer je cjelokupni iznos kotizacija doznačen u korist Lige protiv raka Bjelovarsko-bilogorske županije.
Zahvaljujemo se od srca svim pozvanim predavačima, predavačima iz cijele Hrvatske, te gostima iz inozemstva i Alumni klubu na sudjelovanju i podršci u obilježavanju obljetnice postojanja studija Sestrinstva.

 Galerija slika

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Cuqx4170
Drkg7317
Jjgp8614
Vsah8696

 Video zapisi

 
  Aktualne vijesti - Sve