10. 06. 2018.

Održana VI. promocija prvostupnika Veleučilišta u Bjelovaru

Održana VI. promocija prvostupnika Veleučilišta u Bjelovaru

U petak  8. lipnja, 2018. u Bjelovaru, u potpuno ispunjenoj dvorani hotela Central održana je šesta svečana promocija prvostupnika i provostupnica mehatronike i sestrinstvaVeleučilišta u Bjelovaru. Diplome je primilo 100 studenata preddiplomskih stručnih studija mehatronike i sestrinstva.

Prije uručenja diploma, čestitke i riječi ohrabrenja za daljnje korake u budućnosti, uputila je dekanica Veleučilišta u Bjelovaru dr. sc. Zrinka Puharić: ‘Budući da ste uspješno položili sve propisane ispite i izvršili sve svoje druge obveze sukladno studijskom planu i programu te izradili i obranili završni rad na Veleučilištu u Bjelovaru, javno poručujem da ne postoje nikakve zapreke da vam se uruče vaše diplome’ – tim riječima obratila se dekanica diplomantima mehatronike i sestrinstva prije nego što im je u prepunoj dvorani hotela ‘Central’ uručila diplome. Stotinu diplomanta danas je i službeno završilo fakultetsko obrazovanje s kojim kreću u poslovni svijet, a u ovoj svečanosti pratili su ih njihovi najbliži.

-Ova diploma vam ne jamči sreću i blagostanje, ali dokazuje da ste uporni i da se zalaganjem može ostvariti zadani cilj. Diploma vas obvezuje da budete još marljiviji, da budete dobri ljudi i kvalitetni poslovni partneri – također je poručila diplomantima dekanica Puharić. Inače,

Veleučilište u Bjelovaru osnovano je 30. listopada 2017. godine dodlukom Grada Bjelovara o promjeni naziva Visoke tehničke škole u Bjelovaru u Veleučilište u Bjelovaru. 

U ime osnivača, čestitke i pozdrave svima nazočnima, a posebno promoventima i roditeljima, uputio je gradonačelnik Grada Bjelovara Dario Hrebak.

  Aktualne vijesti - Sve