06. 07. 2018.

Promjena e-mail poslužitelja

Veleučilište u Bjelovaru seli korisničke račune sa vlastitog poslužitelja na Google GSuite uslugu. Prebacivanje računa odvijati će se u četvrtak, 12.07.2018. Sukladno tome vašim e-mail računima moći ćete pristupati putem preglednika kroz Gmail aplikaciju. Za pristup vašim novim e-mail računima koristit ćete iste podatke koje ste koristili do sada za prijavu na: Merlin, Studomat, Web stranicu fakulteta i ostale stranice koje koriste AAI@EduHr korisničke podatke. Više informacija i upute za prijavu sa novim računom nalaze se u priloženom dokumentu.

Od četvrtka, uobičajeni pristup e-mail adresi putem  http://vub.vub.hr/webmail/src/login.php biti će i dalje omogućen, ali kroz tu aplikaciju više neće biti u mogućnosti poslati i primiti e-mail. Pristup će biti omogućen do daljnjega, kako bi mogli pristupiti vašoj staroj e-mail pošti.

Na Vaše nove račune možete se prijaviti već sada, ali neće biti u funkciji do četvrtka. Stoga Vas molim da se do četvrtka, pokušate prijaviti u Gmail aplikaciju sa vašim novim računima kako bi na vrijeme ispravili eventualne propuste sa e-mail računima.

U slučaju problema sa prijavom javite se na mail : szi@vub.hr

Hvala na razumijevanju,

Služba za informatiku

  Preuzmite dokument

Upute za prijavu na gmail sa vub.hr domenom   (552.78 KB)
 
  Aktualne vijesti - Sve