20. 09. 2020.

Uvodno predavanje za studente prve godine

Dragi brucoši,

uvodno predavanje za studente prve godine ove će se godine održati u malo drugačijem formatu, a u skladu s epidemiološkim preporukama. Uvodno predavanje održat će se  prema sljedećem rasporedu:

  • uživo ponedjeljak 28. rujna 2020. godine u 10:00 h u dvorani 6 (A. B. Šimića 1) uvodno predavanje održat će se za redovite studente preddiplomskog stručnog studija Mehatronika te redovite i izvanredne studente preddiplomskog stručnog studija Računarstvo (prezime A – J),
  • uživo ponedjeljak 28. rujna 2020. godine u 11:00 h u dvorani 6 (A. B. Šimića 1) uvodno predavanje održat će se za redovite i izvanredne studente preddiplomskog stručnog studija Računarstvo (prezime K – Ž),
  • uživo ponedjeljak 28. rujna 2020. godine u 12:00 h u dvorani 3  (A. B. Šimića 1)  uvodno predavanje održat će se za redovite studente preddiplomskog stručnog studija Sestrinstvo i u isto vrijeme na daljinu za izvanredne studente preddiplomskog stručnog studija Sestrinstvo.

Uvodno predavanje za izvanredne studente preddiplomskog stručnog studija Sestrinstvo bit će snimano kako bi ga mogli pogledati studeni koji u ponedjeljak 28. rujna 2020. godine u 12:00 h rade na svom radnom mjestu. Za izvanredne studente preddiplomskog stručnog studija Sestrinstvo dodatno će biti organiziran sastanak na daljinu s voditeljicom studija u petak 2. listopada 2020. godine u 16:15 h u virtualnoj dvorani broj 1. Na ovom sastanku izvanredni studenti saznat će pojedinosti vezane za izvanredni studij sestrinstva.

Korisnički podaci za platformu ZOOM za uvodno predavanje i sastanak s voditeljicom su:

  • ID: vub.dv1
  • Lozinka: 247764

Upute za pristup ZOOM dvorani su u privitku ove obavijesti ili na poveznici: http://bit.ly/vub-zoom. Pristup video materijalu moguć je samo uz prijavu na Gmail s AAI@EduHr identitetom VUBa kojeg ste dobili prilikom upisa. 

Na uvodnom predavanju studenti će dobiti važne informacije o organizaciji studija, načinu praćenja i vrednovanja rada studenata te ostale informacije važne za početak studija.

Dobro došli brucoši! 

  Preuzmite dokument

Upute studentima za koristenje zoom platforme   (499.94 KB)
 
  Aktualne vijesti - Sve