05. 05. 2020.

Radno vrijeme knjižnice od 11.05.2020.

Poštovani studenti,
Knjižnica VUB-a započinje rad s korisnicima 11. svibnja 2020. prema sljedećem rasporedu:

11.-15.05.2020.
Ponedjeljak: od 12 do 17 sati
Utorak-petak: od 8 do 13 sati

18.-22.05.2020.
Knjižnica neće raditi s korisnicima, dostupne su samo online usluge.

25.-29.05.2020.
Ponedjeljak: od 12 do 17 sati
Utorak-petak: od 8 do 13 sati

Obavještavamo vas da je pri ulasku u zgradu Veleučilišta i u prostor knjižnice nužno pridržavati se mjera socijalnog distanciranja (održavati potreban razmak od 2 metra) i poštivati upute o korištenju dezinfekcijskih sredstava i općih pravila o higijeni, stoga vas molimo da koristite sredstvo za dezinfekciju ruku koje se nalazi na ulazu u zgradu.

U knjižnici istovremeno može biti samo jedan korisnik, a prostor knjižnice dezinficirat će se iza svakog korisnika, u skladu s uputama epidemioloških službi.

Knjige koje vraćate dužni ste odložiti u za to predviđenu kutiju u knjižnici, a vraćene knjige moraju biti u karanteni 72 sata te zbog toga neće biti odmah dostupne za daljnju posudbu.

Možete posuditi najviše 3 knjige na razdoblje od 14 dana. Ukoliko već imate posuđene knjige, molimo vas da ih od ponedjeljka vratite ili produžite mailom/telefonom kako biste izbjegli plaćanje zakasnine. Za razdoblje kada knjižnica nije radila (od 16.03. do 11.05.) zakasnina se neće naplaćivati.

Ukoliko trebate tematsko pretraživanje (literaturu za seminarske i završne radove), pozivamo vas da popunjeni obrazac za informacijski upit i dalje šaljete na e-mail knjiznica@vub.hr kako bismo vam literaturu unaprijed pronašli i pripremili (kad god je to moguće, bit će vam i poslana mailom).

Usluga kopiranja do daljnjeg će se biti moguća samo za kopiranje građe iz fonda knjižnice. Korisnici iz higijenskih razloga u knjižnici neće moći kopirati svoje osobne materijale (bilježnice, skripte i sl.).

Pozivamo vas da sve ostale upite za koje nije nužan fizički dolazak u knjižnicu i dalje obavljate mailom (ili telefonom u vrijeme kada je knjižnica otvorena) te vas molimo da se ponašate društveno odgovorno i da prostor knjižnice Veleučilišta u Bjelovaru ne posjećujete ukoliko imate bilo koje znakove bolesti ili se osjećate bolesno.

  Obavijesti mehatronika - Sve