Skip to main content
search

BESPLATNE PRIPREME IZ MATEMATIKE ZA DRŽAVNU MATURU

By 6. svibnja 2022.Aktualno

Veleučilište u Bjelovaru organizira besplatne pripreme za državnu maturu iz matematike B razine za 30 maturanata bjelovarskih srednjih škola kojima su studiji Mehatronika ili Računarstvo na Veleučilištu u Bjelovaru prvi ili drugi izbor.

Tko se može prijaviti?
Na besplatne pripreme za državnu maturu iz matematike mogu se prijaviti maturanti bjelovarskih srednjih škola. Prednost imaju učenici Tehničke škole Bjelovar i Gimnazije Bjelovar kojima je na dan 15. travnja 2022. prijediplomski stručni studij Računarstvo ili Mehatronika na Veleučilištu u Bjelovaru bio prvi ili drugi izbor. Prijave traju do 13. svibnja 2022. godine u 12:00 h. Broj mjesta je ograničen i popunjava se redom prijave.

Kako se prijaviti?
Ispuni obrazac na linku: 

Nakon administrativnih provjera vaše prijave, primit ćete povratni e-mail o uspješnosti prijave. Sve dodatne informacije dobivat ćete putem elektroničke pošte pa ju trebate redovito provjeravati.

Organizacija priprema?
Pripreme će se održati uživo u prostorijama Veleučilištu u Bjelovaru. S pripremama krećemo od 18. svibnja 2022. godine u ukupnom trajanju od 20 školskih sati. Detaljan program ćemo objaviti naknadno.

Close Menu