Skip to main content
search

Održana je B:IT.con 2022 konferencija

Naše Veleučilište bilo je organizator četvrte B:IT.con koja se održala 10. 12. 2022. godine. Na konferenciji je prisustvovalo 300+ sudionika koji su imali priliku poslušati osam predavača s različitim temama iz područja IT&tech. Ove godine konferenciju je podržao jedan zlatni sponzor tvrtka Factory X te 21 sponzor: ED Solutions, Fina, AXESS, Erste banka, Autegra, Serengeti, Infobip, Heellp obrt za servis industrijske elektronike, Data link d.o.o., Pro-Ping Telekom, SIGIT Agency, Combis, Hivetech, Soldered,  Ceky GSM, X-Logic, Revuto, EventCode, BjelovarLive, Caffe i bistro Franz i Ljubičić Technology. Glavni pokrovitelj konferencije je grad Bjelovar. Suorganizatori konferencije bili su Grad Bjelovar, tech43 i Tehnološki park Bjelovar d.o.o. Vidimo se na petoj B:IT.con konferenciji 9. 12. 2023. ???

B:IT.con je bjelovarska IT&tech konferencija koja se održava u prosincu. B:IT.con 2022 održat će se dana 10. 12. 2022. u prostorijama Doma kulture Bjelovar, a organizator konferencije je Veleučilište u Bjelovaru. Cilj konferencije je okupljanje IT&tech zajednice, razmjena znanja i iskustava te poticanje suradnje na različitim područjima djelovanja unutar IT&tech sektora.

Prvo predavanje na konferenciji održao je jedan od vodećih hrvatskih astronoma i pokretač zvjezdarnice Višnjan, Korado Korlević.

Sve informacije o konferenciji možete pronaći na stranici: www.bitcon.hr.

Prredavanja održana na konferenciji su:

Close Menu