Skip to main content
search

Konferencija B:IT.con 2023

By 22. listopada 2023.2 studenoga, 2023Aktualno, Obavijesti mehatronika, Obavijesti računarstvo

Veleučilište u Bjelovaru organizator je pete B:IT.con konferencije, najiščekivanije bjelovarske konferencije posvećene IT-u i tehnološkoj industriji. Ove godine održat će se 9. prosinca 2023. godine u inspirativnom okruženju Doma kulture Bjelovar. Misija B:IT.con konferencije je jednostavna – okupiti stručnjake i entuzijaste iz IT-a i tehnološkog svijeta kako bismo potaknuli razmjenu znanja, iskustava i suradnju na mnogim područjima unutar ove dinamične industrije.

Sve informacije o konferenciji B:IT.con 2023 možete pronaći na stranici www.bitcon.hr.

Na konferenciji će 8 predavača prezentirati ukupno 8 tema u jednom slijedu. Predavači dolaze iz sljedećih eminentnih poduzeća i startup-ova: CroCube, Visage Technologies, Ani Biome, Poslovna inteligencija, NexGen Wafer Systems, Spyrosoft i Happening. Ove godine jedno od predavanja održat će i naš voditelj studija Tomislav Adamović. Također, ove godine na konferenciji imamo predavača koji je alumni student mehatronike Antonio Radić koji je zaposlen u tvrtki NexGen Wafer Systems čije je sjedište u Singapore.

Prvo (keynote) predavanje na B:IT.con 2023 konferenciji održat će Daniela Jović, kapetanica CroCube misije čiji je cilj lansirati prvi hrvatski satelit u svemir početkom 2024.

Organizator konferencije je Veleučilište u Bjelovaru koje izvodi tri stručna prijediplomska studija u STEM području: Mehatronika, Računarstvo i Sestrinstvo. Suorganizatori konferencije su: Grad Bjelovar, tech43 i Tehnološko park Bjelovar d.o.o. Grad Bjelovar jako potiče razvoj IT sektora i razvoj visokog obrazovanja. Tech43 je naziv za entuzijastičnu skupinu bjelovarske IT&tech zajednice (https://www.facebook.com/tech43.bjelovar/). Tehnološki park Bjelovar je potporna poduzetnička institucija koja pomaže i podupire razvoj ideja, inovacija i poduzetništva u gradu Bjelovaru. Glavni pokrovitelj konferencije je Grad Bjelovar, a zlatni sponzor konferencije je IT tvrtka FactoryX. Tu su i drugi brojni sponzori koji su podržali ovu konferenciju, a vidljivi su na stranici www.bitcon.hr. Zahvaljujući glavnom pokrovitelju i sponzorima, ova konferencija nema kotizacije.

Atomosferu na prošloj konferenciji B:IT.con 2022 pogledajte na poveznici: https://youtu.be/5olrR0Lkv6s. Možemo se pohvaliti da je prošlu konferenciju B:IT.con 2023 posjetilo 300+ sudionika.

U nastavku su opisi predavanja koja ćete imati priliku poslušati na B:IT.con 2023 konferenciji:

Close Menu