Skip to main content
search

DAN VELEUČILIŠTA I DAN OTVORENIH VRATA

Veleučilište u Bjelovaru danas je svečano i aktivno obilježilo svoj 16. rođendan.

Nakon čestitki zamjenika gradonačelnika Igora Brajdića i predsjednika studentskog zbora Ivana Ćuka, dekanica Zrinka Puharić sažela je rezultate u prethodnoj i najavila ciljeve u ovoj godini.

Svečani dio završio je nagradama u četiri kategorije: nagrada za najbolju fotografiju pripala je Janu Ulovecu, nagrada za najudaljeniju fotografiju Matku Grguljašu koji je logo VUB-a prošetao ispred Sidny opera housa. Nagradu za studentski doprinos razvoju Veleučilišta primio je Pavo Šimić za iznimnu aktivnost u organizaciji esporta.

Prema rezultatima studentske ankete najbolje ocijenjeni nastavnici: Goran Benkek (mehatronika), Ksenija Eljuga (sestrinstvo) i Krunoslav Husak (računarstvo).

Najuspješniji studenti dobili su Dekanovu nagradu: Andrea Bosak (sestrinstvo) i Domagoj Maretić (računarstvo).

U drugom dijelu događanja koji smo nazvali „Dan otvorenih vrata Veleučilišta u Bjelovaru“ ugostili smo dvjestotinjak maturanata iz Tehničke škole Bjelovar, Medicinske škole Bjelovar, Gimnazije Bjelovar, Strukovne škole Đurđevac, Ekonomske i birotehničke škole u Bjelovaru i drugih. Nakon kratkog uvoda u kojem su od nastavnika, poduzetnika, završenih studenata i aktualnih studenata čuli kako je studirati na Veleučilištu, obišli su naše laboratorije, vidjeli i isprobali opremu i uređaje te pogledali projekte koje su izradili studenti tijekom studija. ??

Zahvaljujemo svima koji su doprinijeli da današnji dan bude svečan i iznimno uspješan. Sretan nam rođendan!

Close Menu