Skip to main content
search

Postani i ti RASCO stipendist!

Tko smo i čime se bavimo?

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Zaokružen proizvodni program sastoji se od vozila (MUVO, LYNX, LYNX Charge), strojeva, nadogradnji, sustava za upravljanje vozilima i strojevima, te sofisticiranih softverskih rješenja.

Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe, zbog toga smo kroz naš dugogodišnji program stipendiranja uvijek u potrazi za mladim talentima, novim znanjem i svježim perspektivama u tehnologiji.

Što nas razlikuje od ostalih?

Razlikuje nas to što na jednom mjestu možete pratiti zaokružen proizvodni proces. Konstruiranje, razvijanje, proizvodnju i testiranje – sve radimo u vlastitom pogonu, a vi imate ekskluzivan pristup!

Više od 20 godina stipendiramo studente koji imaju priliku raditi s visokim tehnologijama i digitaliziranom proizvodnjom. Uz nadzor naših mentora, iskusnih inženjera, rade na najnovijim projektima jer iz naših pogona svakodnevno izlaze vozila, čistilice, pogonski te složeni elektronički, hidraulički i mehanički sustavi. Po završetku obrazovanja naši mladi stručnjaci imaju osiguran posao i postaju dio velikog RASCO tima.

Koga stipendiramo i kako se prijaviti?

Studenti strojarskih i elektrotehničkih fakulteta, pogotovo oni koji dolaze iz Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko podravske županije, mogu se prijaviti za dodjelu stipendije i to slanjem životopisa, prijepisa ocjena i motivacijskog pisma na e-mail: stipendija@rasco.hr ili putem linka https://careers.rasco.hr/careers/5660-General/jobs/15730508-RASCO-stipendija-20222023-obrazac-za-prijavu?host=careers.rasco.hr

RASCO stipendija iznosi do 3.000,00 kuna neto mjesečno ovisno o godini studija.

Zanima vas kako to sve izgleda iz prve ruke kako biste lakše donijeli svoju odluku?

Za sve zainteresirane studente organizirati ćemo posjet našoj tvornici što će biti prilika za upoznavanje i dobivanje više informacija. Za posjetu, javite nam se na e-mail: rasco@rasco.hr.

Close Menu