Skip to main content
search

Raspored nastave za 5. semestar stručnog studija Sestrinstva 2021./2022.

By 2. siječnja 2022.Obavijesti sestrinstvo

NASTAVA U OVOM SEMESTRU IZVODI SE UŽIVO.

U rijetkim slučajevima nastava se izvodi online, u Virtualnoj dvorani 1 koja se nalazi na linku:  https://zoom.us/my/vub.sestrinstvo   Za mogućnost pristupa online nastavi potrebno je instalirati Zoom platformu (https://zoom.us/support/download) na računalo, tablet ili mobitel vezan na internet.  Lozinka za pristup online nastavi nalazi se na linku:  https://zoom.vub.hr/passwords   Na sljedećem linku nalazi se popis tekuće online nastave VUB-a:   https://zoom.vub.hr/meetings   gdje se može klikom na gumb Uskoro ili U tijeku direktno doći na željeno online predavanje.

NAPOMENA 1: NAKON OTVARANJA PDF DOKUMENTA RASPOREDA, PREPORUČUJE SE KLIKNUTI NA GUMB ZA OSVJEŽIVANJE STRANICE WEB PREGLEDNIKA KAKO BI SE ZASIGURNO VIDJELA AŽURIRANA A NE PRETHODNA VERZIJA RASPOREDA.
NAPOMENA 2: PREPORUČUJE SE POGLEDATI RASPORED I UOČI NASTAVE ILI NEKOLIKO DANA PRIJE NASTAVE, ZBOG MOGUĆEG AŽURIRANJA RASPOREDA ZA MANJE PREINAKE ZA KOJE NIJE POTREBNO DAVATI OBAVIJESTI, KAO ŠTO SU PROMJENE PREDAVAONICA, ILI MANJE PROMJENE POČETKA ILI ZAVRŠETKA NASTAVE KOJE SU VEĆ NAČINJENE U RASPOREDU TJEDNIMA PRIJE SAME NASTAVE.

 

Napomena za redovne studente za dan 10.11.2021.: prisustvovanje redovnih studenata predavanjima stranim predavača (14:00-15:30, dvorana 6) je obavezno.

Osnove istraživačkog rada u sestrinstvu – podjela izvanrednih studenata na dvije grupe za vježbe: Grupa 1 (Al-Me) i Grupa 2 (Mi-Zr). U slučaju da studentu ne odgovara njegova formalna grupa, može si naći zamjenu, a u slučaju da nema zamjene neka dođe s grupom koja mu odgovara.

Preuzmite dokumente:

Close Menu