Skip to main content
search

VUB je i ove godine u pohodu na Student Esports Tournament!

Popularno studentsko natjecanje u igranju video igara ušlo je u svoju jubilarnu petu sezonu. Novi fakulteti, nova rivalstva i preko 350 studenata u borbi za titulu najboljeg studentskog esport tima.

Početak svake akademske godine ujedno označava i početak aktivne pripreme studenata za novu sezonu nadolazećih esport natjecanja. Jedno od njih je i studentsko natjecanje pod nazivom Student Esports Tournament poznatije kao SET.

Peta sezona SET-a donosi promjene u strukturi samog natjecanja. SET je prestao biti pentatlon, a fakulteti od sada prijavljuju zasebne timove za četiri poznate video igre, a to su Rocket League, Valorant, CS2 i League of Legends.

Natjecanje počinje kvalifikacijskim dijelom 13. studenog, koje se ne streama, dok playoffs počinje u siječnju 2024. Studenti Veleučilišta u Bjelovaru su se pokazali kao jaki esportaši, a u 5 sezoni boje VUBa brane:

Rocket League tim: Matko Grguljaš, Valentino Andrijević, Leonardo Kasner, Dominik Brajdić

CS2 tim: Matko Grguljaš, David Lukinec, Rikard Grandverger, Antonio Bemšić, Valentino Andrijević, Martin Cepanec

Valorant tim: David Lukinec, Dominik Jurušić, Valentino Andrijević, Rikard Grandverger, Kristijan Radošević, Marko Zelenbrz

League of Legends tim: Marko Zelenbrz, Noa Valent, Ema Ludvig, Luka Szabo, Dominik Jurušić, Pavo Šimić

Esports sekciju ove godine vodi naš student Pavo Šimić!

Titula pobjednika kao i svake sezone, pripast će timu  koji osvoji najveći broj bodova u svim igrama, a uz prestižnu titulu najboljih, studenti će uživati i u nagradama brojnih partnera i prijatelja natjecanja, a oni su ProGame, Fini-Mini Noodles, McDonald’s, Fury Studios, Span, Philips OneBlade, Links i Hisense.

Osim toga, SET predstavlja i nacionalne kvalifikacije za tri prestižna studentska europska natjecanja – UEMasters, Unirocketeers i Faceit Collegiate. Dakle, oni najbolji u League of Legends, Rocket League i CS2 disciplini dobit će priliku natjecati s ponajboljim europskim studentskim timovima.

Za sve aktualne informacije posjetite službenu stranicu natjecanja, ali i zapratite društvene profile Student Esports Tournamenta i ostanite up-to-date s napetom akcijom na virtualnim terenima!

Link trailera pete sezone:

Linkovi društvenih mreža SET-a:

Instagram – https://www.instagram.com/studentesportstournament/

Facebook – https://www.facebook.com/studentesportstournament

YouTube – https://www.youtube.com/c/StudentEsportsTournament

Twitch – https://www.twitch.tv/studentesportstournament

Web stranica – https://studentesportstournament.com/

Close Menu