Skip to main content
search

VUB prošao kvalifikacijsku fazu Student Esports Tournamenta

By 22. prosinca 2023.Aktualno

U do sad najvećoj i najkomeptitivnijoj sezoni Student Esports Tournamenta, nakon mjesec dana kvalifikacijskih matcheva, poznati su svi timovi koji su u četiri discipline osigurali svoje mjesto u završnici turnira. 

Peta sezona Student Esports Tournamenta donijela je brojne novosti, a između ostalog i nikad veći broj natjecateljskim timova, fakulteta te igrača. S dosadašnjih 16 obrazovnih ustanova s isto toliko timova i 96 igrača, u petoj sezoni SET je narastao na 21 obrazovnu ustanovu, 62 tima te 340 igrača! Osim promjene formata, došlo je i do promjene rostera igara, tako da se na SET, nakon dvije sezone izbivanja, vratio Valorant! Novost je i kvalifikacijski dio turnira, koji se dešavao tijekom studenog i prosinca 2023., gdje smo u svakoj igri saznali top 8 timova koji će se od siječnja 2024. boriti za titulu najboljeg. 

Od četiri igre, Veleučilište u Bjelovaru se u završnicu SET-a plasirao u Counter-Strikeu 2 te Rocket Leagueu. Za detaljnije rezultate kvalifikacijskog dijela SET-a posjetite službenu stranicu.

Na toj istoj stranici također možete i pokušati predvidjeti rezultate Student Esports Tournamenta.Posjetite Hisense Pick’em dio stranice, odaberite konačan ukupni poredak fakulteta na kraju sezone, a osoba s najvećim brojem točnih predikcija osvaja Hisense 55E7KQ TV. Ako pak svoje sudjelovanje u Hisense Pick’emu podijelite na društvenim mrežama i tagate Hisense Hrvatsku i Student Esports Tournament, ulazite u Hisense Raffle, a dobitnika ćemo izvući na kraju sezone i nagraditi s Hisense HS2100 soundbarom.

Završna faza natjecanja, nakon kratke božićne pauze, započinje 09.01.2024, a pratiti ju možete putem službenog SET Twitch kanala. 

Boje VUBa će u završnici SET-a braniti: 

  • Rocket League tim: Matko Grguljaš, Valentino Andrijević, Leonardo Kasner, Dominik Brajdić
  • CS2 tim: Matko Grguljaš, David Lukinec, Rikard Grandverger, Antonio Bemšić, Valentino Andrijević, Martin Cepanec

Partneri natjecanja: ProGame, Fini-Mini Noodles, McDonald’s, Fury Studios, Span, Philips OneBlade, Links, Infobip, Corsair i Hisense.

Hisense Pick’em najava

Linkovi društvenih mreža SET-a:

Twitch – https://www.twitch.tv/studentesportstournament 

Web stranica – https://studentesportstournament.com/

Instagram – https://www.instagram.com/studentesportstournament/  

Facebook – https://www.facebook.com/studentesportstournament 

YouTube – https://www.youtube.com/c/StudentEsportsTournament

Close Menu