Skip to main content
search

VUB u pohodu na Student Esports Tournament

Nakon duge pauze od četiri mjeseca, počinje četvrto izdanje Student Esports Tournamenta! 

Student Esports Tournament, ili skraćeno SET je popularni turnir u organizaciji Good Game Globala. Čak 16 timova od 6 studenata će braniti boje svog fakulteta te će se pokušati dokazati kao jedni od najboljih natječući se u pet esport naslova. Studenti Veleučilišta u Bjelovaru su u prvom nastupu na SETu odmah izborili plasman u elitnu S ligu te ove sezone imaju priliku pokazati najboljima da i oni pripadaju tom društvu. 

U 4. sezoni SETa, studenti će igrati već dobro poznate esports naslove: League of Legends, CS:GO, PUBG i Rocket League, a novost je još jedan naslov iz žanra FPS igara: Rainbow Six Siege. Još jedna novost ove sezone jest da će se pobjednici CS:GO discipline lige S naći će u bracketu FACEIT CS:GO Collegiate europskog natjecanja, a najbolji Rocket League tim lige S imat će priliku natjecati se među najboljim studentskim RL timovima na poznatom University Rocketeers europskom natjecanju.

Boje VUBa ove sezone brane: Igor Lukaš, Jakov Prebanić, Pavo Šimić, Marko Zelenbrz, Vedran Grgesina te Matej Sabljić.

Partneri četvrte sezone Student Esports Tournamenta su Hisense, Span, Raw Fury, Nescafe 3u1, White Shark i Solana Nin, a ekipa iz Good Game Global-a koja stoji iza organizacije natjecanja priprema jako puno zanimljivog sadržaja kao i mnoštvo sati live streama.

Turnir je osmišljen s idejom da pruži studentima tehnički orijentiranih studija cijele Hrvatske platformu za međusobno povezivanje, a partnerima kanal komunikacije prema tim istim studentima s ciljem potencijalnog zaposlenja u struci. Tijekom turnira studenti će imati priliku vidjeti intervjue mnogih profesionalaca iz struke koji će im probati približiti svoje uloge u kompanijama za koje rade i prilike koje im se pružaju.

Prvi streamovi počeli su 04.04.2023., a prva disciplina u kojoj će studenti odmjeriti snage je uvijek napeti Rocket League. Da bi saznali tko će se sukobiti u prvom kolu pogledajte izvlačenje grupa na Youtube kanalu SET-a. Svakako posjetite i službeni SET Twitch kanal te podržite svoje kolege!

Link trailera četvrte sezone:

Link izvlačenja parova za prvu igru četvrte sezone:

Linkovi društvenih mreža SET-a:

Instagram – https://www.instagram.com/studentesportstournament/ 

Facebook – https://www.facebook.com/studentesportstournament 

Twitter – https://twitter.com/studentesports 

YouTube – https://www.youtube.com/c/StudentEsportsTournament 

Twitch – https://www.twitch.tv/studentesportstournament 

Web stranica – https://studentesportstournament.com/ 

Close Menu