Skip to main content
search

Završena studentica Veleučilišta u Bjelovaru izabrana kao jedno od deset lica Erasmusa

U povodu obilježavanja 30 godina provedbe programa Erasmus u Zagrebu je dana 27.11.2017. održana Svečana konferencija pod nazivom “Kako je Erasmus postao Erasmus+”.

Na konferenciji je predstavljena izložba plakata koju je pripremio Erasmus Student Network. Cilj izložbe bio je predstaviti deset uspješnih priča hrvatskih studenata koji su sudjelovali u programu Erasmus+, a kao jedno od deset lica Erasmusa u Hrvatskoj odabrana je i naša završena studentica Mehatronike, Elizabeth Hedl kojoj je njezino Erasmus iskustvo donijelo brojna nova znanja i vještine, a na temelju svoje uspješno provedene Erasmus stručne prakse u zagrebačkoj je podružnici poduzeća u kojem je obavljala praksu dobila stalno zaposlenje odmah nakon završetka studija.

Elizabeth je, zajedno s ostalim studentima čije su inspirativne priče o sudjelovanju u Erasmusu odabrane kao primjeri dobre prakse, primila nagradu koju je studentima uručio gospodin Tibor Navracsics, povjerenik Europske komisije za obrazovanje, kulturu, mlade i sport.

Elizabeth je pozvana da svoje iskustvo predstavi u medijima te je u emisiji Studio 4 na HRT 4 podijelila svoja razmišljanja o Erasmusu, mobilnosti i svemu pozitivnome što je iz tog iskustva proizašlo.

Više na https://hrti.hrt.hr/linear/95?program_id=2561253 (potrebno se logirati) u 21.53 minuti.

Elizabethino iskustvo predstavljeno je i u konferencijskoj publikaciji dostupnoj na poveznici: http://www.mobilnost.hr/cms_files/2017/11/1511537004_ampeu-konf-knj-web-final.pdf (na 8. stranici).

Ovu vijest završit ćemo porukom naše Elizabeth – “Odvažite se i prijavite na Erasmus! Isplatit će vam se!”

Galerija slika:

Close Menu